De komende periode zal in het teken staan van de AXIS Companion Line. De Companion Line bestaat uit verschillende camera’s, diverse recorders en gratis videobeheersoftware. Scherpe beelden, voor een scherpe prijs. En ook nog eenvoudig te installeren!

Bent u nog niet zo bekend met de AXIS Companion Line? Heeft u vragen die u wilt stellen aan de experts van Axis? Of wilt u alvast warmdraaien voor de Formule 1 race? Geen probleem! Op 7 maart organiseren we vanaf 16:00 uur een korte informatiesessie over de AXIS Companion Line, gevolgd door een KARTING GRAND PRIX. Uiteraard zorgen we ook voor een hapje en een drankje.

En natuurlijk sturen we u ook niet met lege handen naar huis. Na afloop ontvangt u een AXIS Companion Dome, zodat u direct aan de slag kunt. Bent u de winnaar van de Grand Prix? Dan is de AXIS Companion Recorder ook van u!

Gaat u naar de Formule 1 op Spa Francorchamps?

In de maanden maart, april en mei monitoren wij de omzet van AXIS Companion-producten. De 8 bedrijven die de meeste producten hebben verkocht, belonen wij met een GOLDEN TICKET voor de Formule 1 op Spa Francorchamps!

Voor vragen over deze promotie kun je contact opnemen met Eric Neys via +31 (0) 10 750 46 40