Axis Inspire 2020

Update Axis Inspire 2020

Tot onze spijt moeten wij vandaag aankondigen dat ons evenement, gelet op de huidige ontwikkelingen rondom de uitbraak van het coronavirus, is uitgesteld naar juni 2021. Dit was geen eenvoudige beslissing, maar we zijn ons zeer bewust van onze verantwoordelijkheid en de gezondheid van ons allemaal is simpelweg het allerbelangrijkste. We hopen op je begrip en zullen je binnenkort informeren over Axis Inspire 2021.

In de tussentijd nodigen we je graag uit voor Axis Inspire goes digital op 25 juni 2020: een niet te missen digitaal evenement met inspirerende gastsprekers, productpresentaties, een virtuele beursvloer, live paneldiscussie en nog veel meer. Bekijk de agenda en vraag direct jouw virtuele toegangsbewijs aan!

Meld je nu aan

We kijken uit naar je deelname!

about

Welkom bij Axis Inspire!

Bereid je voor op twee dagen innovatieve content, spannende sprekers, dynamische demonstraties en eindeloze netwerkmogelijkheden, allemaal verpakt in een leuk, motiverend, niet te missen evenement!

Dit is je kans om geïnformeerd en geïnspireerd te worden. Samen verkennen we nieuwe kansen in een hele reeks industrieën en technologieën. We evalueren de recente ontwikkelingen in de branche, waarna we onze aandacht op de toekomst richten en vooruitkijken naar de nieuwste trends voor beveiliging en bedrijfsoptimalisatie.

Deel je kennis, denk buiten de gebaande paden, verken slimme oplossingen voor dagelijkse uitdagingen en ontdek onderweg het verborgen potentieel van jouw bedrijf. Wij garanderen dat je met nieuwe inzichten en frisse ideeën naar huis vertrekt, zodat je je eigen organisatie kunt inspireren!

Want als we samen de mogelijkheden verkennen, is er geen einde aan wat we kunnen ontdekken.

Tot snel op Axis Inspire 2020!

 


agenda

Dit kun je verwachten op Axis Inspire.

Agenda Noordkade


speakers

Twee dagen vol inspirerende sprekers.

Florian Astor

Florian Astor

Hiker | Ondernemer | Changemaker

Keynote: 'Change your mind' – Hoe 8.500 km te voet en 250 nachten in een tent je perspectief veranderen.

Na het afronden van zijn studie maakt Florian Astor (37) razendsnel carrière bij een gerenommeerde Duitse luchtvaartmaatschappij. Op 30-jarige leeftijd is hij één van de jongste afdelingshoofden, verantwoordelijk voor sales en marketing. In 2014 besluit hij van baan te veranderen, te beginnen met een vakantie van zes weken. Die zes weken worden uiteindelijk twee jaar: hij wandelt maar liefst 8.500 km en slaapt 250 nachten in een tent. In het najaar van 2017 keert Florian terug naar Duitsland en begint hij zijn eigen bedrijf ‘campo golf’, een online platform voor golfers. Zijn bijzondere verhaal wordt opgepikt door radio en tv, waarna hij steeds vaker als gastspreker op het podium verschijnt.

 

Edwin Roobol

Edwin Roobol

Regional Director Middle Europe, Axis Communications

Host Axis Inspire 2020

Edwin Roobol is al bijna tien jaar als Regional Director verantwoordelijk voor de strategie en ontwikkeling van Axis in de regio Middle Europe (Benelux en DACH). Hij is sinds 2000 bij het Zweedse bedrijf werkzaam en heeft uitgebreide ervaring op het gebied van marketing, sales, channel en people management. Ook is hij bestuurslid bij TEDxEde. Naast IP-technologie is zijn minder bekende passie de wereld van Twitter (@edwinroobol).

Hans-Joachim Koeppen

Hans-Joachim Köppen

Technical Leader IoT & Industrie 4.0, IBM

Keynote: Industrie 4.0 - De complexiteit en dynamiek van netwerken, technologie en data.

Al meer dan 20 jaar zet Hans-Joachim Köppen, ondernemer en sinds 1985 werkzaam bij IBM, zich in als ambassadeur voor digitale transformatie en moderne technologieën. Als expert op het gebied van Industrie 4.0 stimuleert hij innovatie bij klanten op basis van Internet of Things, kunstmatige intelligentie en blockchain. Zijn visie en leiderschapservaring, over de jaren opgedaan tijdens internationale opdrachten, maakt organisaties toekomstbestendig. Hans-Joachim leidt agile teams, geeft workshops over ontwerpdenken, doceert aan de Universiteit van Stuttgart en is een gepassioneerd spreker die zijn publiek inspireert met nieuwe inzichten en uitdagende perspectieven.

 

Fabian de Clippelaar

Fabian de Clippelaar

Sales Engineer Nederland, Axis Communications

Presentatie: Overzicht nieuwe Axis-producten

Fabian de Clippelaar is sinds 2012 voor Axis werkzaam. Na zijn studie Electronic Engineering & Design, met de focus op innovatieve beveiligingstechnologie, begint hij zijn carrière bij Axis als Inside Sales Account Manager. Na de afgelopen jaren het gezicht te zijn geweest voor distributeurs in zijn rol als Distribution Account Manager Benelux, blaast hij begin 2020 een oude liefde nieuw leven in met zijn nieuwe functie als Sales Engineer Nederland.

Speaker unknown

Nieuw: Ilias Chantzos

Global Privacy Officer & Head of EMEA Government Affairs, Broadcom Inc

Keynote: Cybersecurity

Ilias Chantzos leidt het wereldwijde privacyprogramma van Broadcom in de EMEA-regio. Hij vertegenwoordigt Broadcom bij overheidsinstanties, autoriteiten en internationale organisaties en adviseert over openbare beleidskwesties, met name gericht op IT-beveiliging en privacy. Hiervoor was hij bijna 16 jaar werkzaam voor Symantec en in diverse rollen verantwoordelijk voor Government Affairs. Ilias is viertalig, woonde in vier verschillende landen, heeft een sterke juridische achtergrond en een passie voor het koppelen van de uitdagingen van cybersecurity aan bedrijven en economische groei in een geglobaliseerde economie.


Information

Locatie

Axis Inspire vindt plaats in de CHV Noordkade, een prachtig historisch en industrieel complex in de Oude Haven van de Noord-Brabantse plaats Veghel. Lees verder voor meer informatie over deze locatie (waaronder routebeschrijving en parkeren) en de mogelijkheden voor verblijf.

CHV NoordkadeCHV Noordkade

Reisinformatie

Hotels

Voor vragen en informatie neem contact op met: 
Marieke de Bruijn, Partner Marketing Coordinator, Axis Communications

Voor persverzoeken:
Dennis Harmsen, Content Manager Benelux, Axis Communications


Register


 


Get in touch with us.

If you have any questions about The Axis Way – Smart Innovation Lab, or Axis Communications in general, please send an e-mail or call us at the contacts below.

FirstName LastName

E-mail: firstname.lastname@axis.com
Phone: +46 (0)46-272 XX XX

FirstName LastName

E-mail: firstname.lastname@axis.com
Phone: +46 (0)46-272 XX XX

FirstName LastName

E-mail: firstname.lastname@axis.com
Phone: +46 (0)46-272 XX XX