AXIS Bodycam oplossing

Download de gratis eGuide

Tegenwoordig zijn we gewend aan beveiligingscamera's in het stadsbeeld en openbare ruimtes. Maar tot voor kort hoorden bodycams hier niet echt thuis. Terwijl deze 'digitale getuigen' veel voordelen bieden voor autoriteiten én burgers.

Deze voordelen zijn bijvoorbeeld het voorkomen van criminaliteit, verzamelen van bewijs, gedragsverandering tot stand brengen en trainingsdoeleinden. Lees meer over de oplossing zelf en de wet- en regelgeving in de eGuide.

Ik heb de privacyverklaring van Axis Communications gelezen en begrepen. Voor informatie over welke persoonlijke gegevens we verzamelen, wat het doel is om deze te verzamelen en welke rechten u heeft met betrekking tot uw gegevens, zie onze privacyverklaring.

Contact

Heeft u vragen over de Bodycam oplossing, prijzen of wilt u graag persoonlijk contact neem dan gerust contact op met Epko van Nisselrooij. Als Business Development Manager Smart Cities bij Axis Communications, begeleidt Epko dagelijks steden en handhavers in hun wens naar slimme en veilige oplossingen.

Epko Van Nisselrooij

Business Development Manager Smart cities

  • Tel: +31 10 750 4662
  • Email: Epko.vanNisselrooij@axis.com

Neem contact met mij op