• Break-out sessie A: Cybersecurity

In deze break-out sessie gaan we in op hoe u Axis-apparatuur in een netwerk snel voorziet van een basis veiligheidsniveau. Wat zijn eigenlijk de adviezen uit de Axis Hardening Guide? Hoe configureert u dit op een afzonderlijke camera? En hoe realiseert u dit razendsnel voor meerdere apparaten tegelijk, met behulp van AXIS Device Manager en de door Axis voorgeconfigureerde device templates? Daarnaast gaan we in op het uitrollen van HTTPS-encryptie. Wat brengt encryptie, wat zijn de afwegingen om te besluiten encryptie door te voeren en wat zijn de complicaties waar u tegenaan kunt lopen? En als gekozen is voor HTTPS-encryptie: hoe kan AXIS Device Manager u helpen de configuratie beheersbaar te houden?

  • Break-out sessie B: Audio for security

Netwerkaudio is trending. De meest recente technologische ontwikkelingen bieden veel nieuwe mogelijkheden voor de integratie van audio in beveiligingssystemen. Als u kijkt naar het hoofddoel van bewakingscamera's - het registreren van wat er in een omgeving gebeurt - is de toevoeging van netwerkaudio heel logisch. In plaats van het passief kijken naar wat er zich afspeelt, stelt de toevoeging van audio gebruikers in staat ook te luisteren naar en te spreken met mensen die in beeld zijn. Dit maakt de beveiligingsoplossing een stuk effectiever. Tijdens deze break-out sessie laten wij u zien en horen wat audio kan toevoegen aan uw beveiligingsoplossing. 

  • Break-out sessie C: Outdoor detectie & Radar

Outdoor detectie is vaak een uitdaging, zeker bij slechte licht- en weersomstandigheden of in volledige duisternis. In deze break-out sessie laten wij u op basis van verschillende use cases zien wat de mogelijkheden zijn, bijvoorbeeld in combinatie met het gebruik van radar. Nog vaak geassocieerd met hightech militaire uitrusting, wordt radartechnologie tegenwoordig veel gebruikt in commerciële beveiligingssystemen en toepassingen, zoals voor weersvoorspellingen en verkeersmonitoring in de lucht- en scheepvaart. Geïnspireerd door het gebruik in de auto-industrie, met name in autonome voertuigen, hebben veel beveiligingsbedrijven radar geïntegreerd in hun aanbod van bewakingssystemen. Deze ‘blinde’ detectieapparatuur verschaft nauwkeurige data met betrekking tot snelheid en de bewegingshoek van een object. Hierdoor kan de technologie informatie geven over de positie en snelheid van een object, maar ook grootte en rijrichting bepalen. Daarnaast zorgt radar voor een aanzienlijke afname van valse alarmen. Op welke manier dit precies werkt, laten wij graag zien tijdens deze break-out sessie.

  • Break-out sessie D: Winning with values - Uw toegevoegde waarde in de samenwerking met Axis

Axis biedt innovatie en oplossingen voor een intelligente en veilige wereld. Daarbij vertrouwen we op een vertrouwensrelatie met onze partners en handelen we op een sociaal en milieugerichte manier, vooral met betrekking tot de kwaliteit en onze langetermijnproducten. Axis is een sterke, goed georganiseerde organisatie en wij vinden het belangrijk om onze kennis en know-how met u te delen via trainingen en evenementen. In deze break-out sessie leert u meer over wat Axis tot een partner maakt en hoe u hiervan profiteert.

Terug naar startpagina