Flag France Flag Germany

Profiteer van alle voordelen die Axis te bieden heeft

Axis Authorized Partner Promotie

Promotie voor Axis Authorized Partners 

Om de huidige onzekere tijden door te komen, biedt Axis speciaal voor Axis Authorized Partners een speciale promotie aan. Axis Authorized Partners kunnen tot 5% extra korting krijgen op Axis-projecten, indien AXIS Camera Station VMS of AXIS Camera Station S11 Recorder Series / S22 Appliance Series deel uitmaken binnen het project. De actie loopt van 15 juli tot 31 december 2020.

Voorwaarden

Om tot 5% extra korting op je project te krijgen, zijn er enkele voorwaarden die hieronder worden samengevat:

 • De eindgebruikersadvieswaarde van het project dient tussen € 10.000 en € 24.999 te liggen
 • AXIS Camera Station VMS-licenties of een recorder van de AXIS Camera Station S11 Recorder Series / S22 Appliance Series is een verplicht onderdeel van het project
 • Registratie van het project dient via Axis project pricing center op Axis Partner Pages gedaan te worden
 • Bij het aanvragen van de projectprijzen #promo2020 in het onderwerpveld vermelden
 • Opnamekanalen moeten overeenkomen met het aantal Axis-apparaten in het project
 • Accessoires zijn uitgesloten van projectprijzen
 • Het tijdsbestek van de promotie is van 15 juli tot 31 december 2020
 • Projectregistratie mogelijk tot 31 december 2020, prijsafspraken tot 31 maart 2021

Meer weten over de Axis Authorized Partner Promotie? Neem contact op met het Axis Inside Sales-team via: +31 (0) 10 750 46 00

Wil je een Authorized Partner worden? Lees meer over het Axis Channel Partner Programma.


AXIS END-TO-END oplossingen voor BEWAKING

End-to-end oplossingen voor bewaking

Dit betekent dat je bij Axis een compleet beveiligingssysteem koopt dat is afgestemd op jouw specifieke behoeften. Van de videomanagementsoftware tot alle aangesloten apparaten uit het uitgebreide Axis-portfolio. Dat kunnen camera's, luidsprekers, door stations en nog veel meer zijn.

 

 

Waarom kiezen voor een end-to-end oplossing van Axis voor bewaking?

 • Eén leverancier van de volledige oplossing, met camera's, recorders en videomanagementsoftware
 • Eén aanspreekpunt, van planning tot oplevering
 • Win tijd met AXIS Site Designer en AXIS Camera Station Integrator Suite
 • Tevreden klanten met een flexibele en schaalbare oplossing
 • AXIS Quick Start Service

AXIS Camera Station

AXIS Camera Station is een krachtig en gebruiksvriendelijke VMS, zodat iedereen het systeem kan beheren, incidenten kan afhandelen en snel high-definition bewijs kan exporteren. Met AXIS Camera Station kunt je meer doen dan alleen je Axis-apparaten beheren. Lees verder

AXIS Camera Station Integrator Suite

Op zoek naar een slimmere manier om videobewakingsoplossing te beheren? Vanaf de ontwerpfase is AXIS Camera Station Integrator Suite jouw alles-in-één toolkit. Onze tool helpt je productiever te zijn en zorgt voor een probleemloze installatie. Lees verder

AXIS Camera Station S11 Recorder Series

Een serie van netwerkvideorecorders met flexibele opslagopties en meerdere vormfactoren, ontworpen voor een naadloze en betrouwbare integratie met Axis-netwerkproducten en gebaseerd op gevalideerde hardwarecomponenten. De eenvoudig te installeren netwerkvideorecorders bevatten de vereiste AXIS Camera Station VMS-licenties en zijn direct klaar voor gebruik.

AXIS Camera Station S22 Appliance Series

Een serie netwerkvideorecorders met geïntegreerde PoE-switch, ontworpen om betrouwbare high-definition bewakingsbeelden te leveren van middelgrote locaties. De eenvoudig te installeren recorders met maximaal 24 kanalen worden geleverd inclusief AXIS Camera Station VMS-licenties en zijn hierdoor direct klaar voor gebruik. Ze zijn compatibel met het uitgebreide portfolio van Axis-netwerkproducten en bevatten gevalideerde hardware‑componenten.


Ondersteuning & Service

AXIS Camera Station Integrator Suite

Met slechts een paar klikken een videobewakingsoplossing ontwerpen, installeren en beheren? AXIS Camera Station Integrator Suite biedt krachtige tools voor succesvolle projectuitvoering. Op deze manier kunnen veelvoorkomende installatiefouten worden voorkomen en worden de wensen van klanten snel en effectief vertaald in één beveiligingssysteem. Dit platform biedt ook na afloop van het project mogelijkheden om een ​​langdurige relatie met klanten op te bouwen.

AXIS Site Designer

AXIS Site Designer is een krachtige sprong voorwaarts in het ontwerpen van bewakingssystemen. Deze intuïtieve tool vereenvoudigt en stroomlijnt je ontwerp- en offerteproces, waardoor projecten sneller en gemakkelijker te maken, herzien of implementeren zijn. Bij het ontwerpen in AXIS Site Designer toont het automatisch de adviesprijs, zodat je onmiddellijk de totale waarde van het project weet en kunt profiteren van de Axis Authorized Partner-promotie met extra korting!

AXIS Installation Verifier

AXIS Installation Verifier is een drie-staps test die zal bevestigen of alle onderdelen van een systeem volgens plan samenwerken. Wanneer de installatie is voltooid, wordt een eerste test uitgevoerd met alle cameraconfiguratie-instellingen in normale bedrijfsmodus.

AXIS Camera Station Health Monitoring

AXIS Camera Station Health Monitoring geeft je de mogelijkheid om de installaties van al je klanten te bewaken en service en onderhoud te vergemakkelijken. Lees verderIk heb de privacy policy gelezen en begrepen. Voor informatie over welke persoonlijke gegevens we verzamelen, wat het doel is om deze te verzamelen en welke rechten u heeft met betrekking tot uw gegevens, zie onze privacyverklaring.


AXIS Camera Station Specialist Programma

Voor partners die een sterke focus hebben op AXIS Camera Station VMS, biedt Axis een breed scala aan extra ondersteuning. Wil je meer weten over de voorwaarden, maar ook over de extra voordelen die het AXIS Camera Station Specialist Progamma jou oplevert? Klik hier