Leter du etter en smartere metode for å administrere videoovervåkning?

En løsning for dette er AXIS Camera Station Integrator Suite. I tillegg til vårt videomanagement system, Axis Camera Station, består løsningen av en rekke ulike verktøy som hjelper deg til å effektivisere hele prosessen fra design via installasjon, dokumentasjon og til drift av kundens videoovervåkningssystem. 

Under tre ulike seminarer i løpet av tirsdag 9 april vil vi gå igjennom de ulike verktøyene i Axis Integrator suite. Vi vil vise deg fordelene med å bruke disse og hva en helhetsløsning fra Axis gir. Kom å se hvor enkelt det er å komme i gang for å tilby dette for dine kunder. Største delen av seminaret vil bli hands-on øvelser der du får mulighet å teste og utforske verktøyene, samt Axis Camera Station.

Hvor: Clarion Collection Hotel Bastion

Når: Tirsdag 9/4 kl. 08.30-11.00 - Full
Tirsdag 9/4 kl. 11.30-14.00
Tirsdag 9/4 kl. 14.30-17.00
*Samme agenda gjelder for samtlige tider så velg den tid som passer deg best.

Det finnes et begrenset antall plasser, så meld deg på allerede i dag.

Dagens første seminar kl. 08.30-11.00 er fulltegnet, men det finnes plasser igjen på de to andre tilfellene. Om ingen av disse ikke passer og du ønsker å sette opp deg på venteliste til seminaret kl. 08.30-11-00 ta kontakt med Irene her.

Agenda: 

45 minutter Frokost + presentasjon av fordelene som en helhetsløsning fra Axis gir deg.
30 minutter Hands-on på Axis Integrator Suite – En stegvis introduksjon av hvordan du bruker våre verktøy for å enkelt velge rett kamera med riktig tilbehør og lagringsløsning.
1 time 15 minutter Live demonstrasjon av automatisk systemkonfigurasjon og verifisering samt Axis Camera Station funksjoner + hands-on med utforsking av systemets muligheters.

 

Pris: Seminaret er kostnadsfritt for deg som partner. For at du skal kunne fortsette å teste også når du kommer tilbake på kontoret, gir vi deg mulighet å motta fem gratis lisenser til Axis Camera Station.

Om du ikke har mulighet å delta i Oslo, men er interessert i å vite mer, er det bare å ta kontakt så kan vi sette opp webbasert gjennomgang av seminarets innehold.

Nøl ikke med å ta kontakt med oss om det er noe du lurer på, eller om du vil ha mer informasjon.

Irene Erlanson, Account Manager Norway
+46 723869661
irene.erlanson@axis.com