Vår R&D sajt i Linköping

Jobba hos oss!

Hos oss får du vara med och bygga något stort från start. Du har möjligheter att påverka, komma med idéer och sätta din prägel på vår nya R&D sajt i Linköping.

Följ med oss på vår framgångsresa!

Se våra lediga jobb

Vad vi gör

Axis kontor i Linköping startades som vår nya utvecklingssajt 2018. I Linköping arbetar vi med mjukvaruutveckling och skapar övergripande lösningar och system för att hantera och analysera video, vilket är hjärnan i vår intelligenta säkerhetslösning.

Vårt trevliga kontor, där vi jobbar nära kunderna, ger oss de förutsättningar som vi behöver för att skapa förstklassiga produkter för en smartare och säkrare värld. För oss är en bra arbetsmiljö en viktig och prioriterad fråga.

Teamwork

På Axis kontor i Linköping jobbar vi i små team. Teamen får tillsammans styra mycket av sitt dagliga arbete och har ett stort ansvar i att leverera från idéer till färdiga tjänster och produkter. 

För att minska väntetiderna längs utvecklingskedjan ser vi till att teamen själva enkelt kan skapa servrar och de tjänster som de behöver i sitt utvecklingsarbete.

Som medarbetare i teamet behöver du kunna arbeta nära tillsammans med dina kollegor. Du har en passion för att lära dig nya saker och en förmåga att dela med dig av din kunskap och erfarenhet. Du måste vara öppen för kontinuerlig förändring och både kunna ge och ta emot konstruktiv feedback.

Människor på ett kontor som diskuterar vid ett skrivbord

Hur vi arbetar

Vi jobbar efter de metoder och principer som etablerats inom mjukvaruutveckling de senaste åren, exempelvis Lean, DevOps och agila varianter. Det innebär ett kontinuerligt sökande – särskilt för att lära oss nya saker och hitta sätt att förbättra arbetsmetoderna – både från individens sida och ännu mer i de team som vi jobbar i.

Vi provar olika metoder i vår ambition och strävan efter att hitta de roligaste och effektivaste arbetssätten, exempelvis programmering i grupp så kallad mobprogrammering.

För att säkerställa att vi alltid håller hög kvalitet bygger vi in kvalitet så tidigt som möjligt i utvecklingsprocessen. Vi jobbar för att snabbt hitta eventuella fel, om möjligt med hjälp av automatiserade tester, så att de kan korrigeras så nära källan som möjligt.

Lärande innebär också att vi förstår att både andra och vi själva kan göra misstag ibland. Det viktiga är att vi hittar de misstag som görs så tidigt som möjligt och sedan tillsammans lär oss av dem systematiskt.

Människor som står framför en whiteboard och planerar


Vill du jobba hos oss?

Vi letar efter engagerade utvecklare som vill jobba tillsammans i tvärfunktionella team för att skapa lösningar som förenklar och förbättrar för människor.

Vår viktigaste tillgång är att vi är bra på att samarbeta. Vi tror på kraften och innovationsförmågan som uppstår när man arbetar tillsammans. Idéer föds överallt och alla är välkomna att bidra. För oss är det viktigt att vi tillsammans vågar vara kreativa och innovativa – varje dag.

Vi är stolta över att skriva den bästa koden och ser till att vi har roligt medan vi gör det. När vi når mållinjen är det dags att fira!

Som utvecklare är du en del av vår absoluta kärnkompetens. Med fokus på molnlösningar och nya tjänster tror vi att Axis kan matcha dina drivkrafter och önskemål om intressanta utmaningar.

Låter detta som den rätta arbetsplatsen för dig? 

Kontakta oss för mer information eller skicka ditt CV.

Du når oss här:
HR Business Partner Linköping, pernille.tornquist@axis.com

Se våra lediga jobb

Följ oss på Instagram!