Van Safe naar Smart City

Online Magazine: Download nu

Stedelijke gebieden maken grote veranderingen door met de snel ontwikkelende technologieën. Hoe gaat u daarin mee, wat is uw visie en hoe gaat u die bereiken? Moeilijke vragen met een mogelijk nog moeilijker antwoord. Wellicht kan ons online magazine u hierin inspireren. Download het magazine gratis en ontvang het direct via uw e-mail.

Wat staat er in het magazine?

  • Artikelen 
  • Interviews
  • Infographics 
  • Total cost of ownership: wat kost een Smart City?
  • Praktijkcases
  • En nog veel meer

Praktijkcase: cameratoezicht anno 2018 in Den Bosch

Benieuwd wat camera's en sensoren kunnen betekenen in uw stad? Bekijk dan onze recente video-case study en leer hoe een stad als Den Bosch van safe naar smart transformeert. Hoogleraar Peter de With van de TU Eindhoven vertelt waar u zoal aan moet denken.


Smart City Workshop 2019 - Gemeente Almere

Op 23 mei a.s. organiseren wij een interessante workshop, exclusief voor iedereen die werkzaam is bij overheden en overheidsgerelateerde instanties. De gemeente Almere opent haar deuren voor o.a. gemeentes en instanties voor handhaving en verkeersmanagement om samen te praten over de toekomst van veilige en slimme steden. Daarbij krijgt u een kijkje in de keuken van de controlekamer en presenteren ze de toekomstvisie en missie voor de lange termijn van de stad. Ook met het oog op de aankomende Floriade; een interessante case!

Wilt u deelnemen? Schrijf u dan in.

Download hier

Vul uw gegevens in en ontvang het magazine direct en gratis.

Ik heb de Axis Communications Privacy Notice gelezen en begrepen.


Over Axis Communications

Axis Communications biedt intelligente beveiligingsoplossingen voor een slimmere en veiligere wereld. Als wereldwijde marktleider in netwerkvideo, zet Axis de toon in de sector met innovatieve en kwalitatief hoogstaande netwerkproducten - gebaseerd op een open platform - via een wereldwijd partnernetwerk. Axis ontwikkelt langetermijnrelaties met haar partners en voorziet hen van de nodige kennis en kwalitatieve netwerkproducten in zowel bestaande als nieuwe markten.