Wat klanten echt willen.

Download het onderzoek nu!

Axis Communications, Ipsos en GfK deden onderzoek.

Axis Communications heeft samen met Ipsos en GfK een kwalitatief, wereldwijd onderzoek uitgevoerd in Frankrijk, New York City en Shanghai om de toekomst van retail in kaart te brengen. Wat is nu de ideale winkelervaring? En hoe kunnen retailers hun winkel zo inrichten dat deze voldoet aan de toenemende verwachtingen van de klant? De resultaten van het onderzoek geven antwoord op de vraag: Wat willen klanten nu echt?

"De ideale winkel is een plek waar persoonlijke interactie wordt verrijkt met technologie. En waar een aankoop doen een plezierige ervaring is voor de klant en stimuleert om dit te herhalen."

Hoe sla je de brug tussen je online winkelomgeving en je fysieke winkel? Een uitdaging waar bijna elke retailer mee te maken heeft. Zowel online als offline heeft voor- en nadelen, maar samen zijn ze een onverslaanbare combinatie. Zeker als je de data van je online winkel inzet om je fysieke winkel te verrijken. Zo kun je écht inspelen op de klant van morgen, maar wat wil deze klant?

De top 5 redenen om een fysieke winkel te bezoeken:

  • Om producten te zien en voelen
  • Om advies te krijgen van winkelpersoneel
  • Om geld te besparen
  • Om een directe aankoop te doen
  • Voor een prettigere ervaring

Ik heb de privacy policy gelezen en begrepen. Voor informatie over welke persoonlijke gegevens we verzamelen, wat het doel is om deze te verzamelen en welke rechten u heeft met betrekking tot uw gegevens, zie onze privacyverklaring.

FirstName LastName

E-mail: firstname.lastname@axis.com
Phone: +46 (0)46-272 XX XX

Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et. Aenean eu leo quam. Pellentesque ornare sem lacinia quam venenatis vestibulum.

FirstName LastName

E-mail: firstname.lastname@axis.com
Phone: +46 (0)46-272 XX XX

FirstName LastName

E-mail: firstname.lastname@axis.com
Phone: +46 (0)46-272 XX XX