Webinars in andere talen
  Flag FranceFlag Germany

Axis Webinars

Nederland & België 

Meld je aan voor onze Axis-webinars met partners, productupdates, technische tips en trucs en informatie over aankomende evenementen.


Bitrate & Streaming

Inhoud: 
In dit webinar laten we zien hoe videostreams van de camera verkregen en beheerd kunnen worden. Verder bespreken we diverse methodes om de bitrate te optimaliseren en om de opslag- en bandbreedtebehoeften van Axis-camera's verder te reduceren.

Spreker: Erik Janssen, Regional ADP Engineer

Datum: 

 • Woensdag 3 juni 2020, 14:00 - 15:00 uur
       Aanmelden

AXIS Parking Violation Detection

Inhoud: 
AXIS Parking Violation Detection (APVD) is een 24/7 parkeerbewakingsoplossing, die automatisch een notificatie stuurt wanneer een mogelijke parkeerovertreding is gedetecteerd. Neem deel aan dit webinar om te zien hoe APVD verkeersopstoppingen en -verstoringen kan verminderen die worden veroorzaakt door ongeoorloofd of illegaal parkeren in stadsstraten en andere gebieden waar parkeerovertredingen de verkeersdoorstroming kunnen verstoren.

Spreker: Johan Ledens, Sales Engineer

Datum: 

 • Vrijdag 5 juni 2020, 10:00 - 11:00 uur
       Aanmelden
 • Maandag 8 juni 2020, 14:00 - 15:00 uur
       Aanmelden

Toegangscontrole voor retailklanten

Inhoud: 
De huidige situatie zet onze vroegere koopgewoonten op zijn kop. Winkels in de detailhandel zijn gedwongen om in zo kort mogelijke tijd nieuwe soorten winkelmanagementsystemen op te zetten om aan de wettelijke eisen te voldoen, alles ter bescherming van de consument. Maar hoe worden de nieuwe regels voortaan precies uitgevoerd? En hoe garanderen retailers dat hun winkels voldoen aan de veiligheidsvoorschriften?

Met videogebaseerde oplossingen kan onder andere het maximale aantal mensen in een winkel worden gecontroleerd, zodat werknemers en klanten niet aan gezondheidsrisico's worden blootgesteld. Zo'n telling is een betrouwbare, efficiënte en kosteneffectieve manier om het aantal klanten in de winkel te meten. De toegang voor klanten kan dan worden verleend via een LED-verkeerslicht of een scherm direct vanaf de camera, zonder dat er een extra PC nodig is.

Spreker: Edwin Brokke, Sales Engineer

Datum: 

 • Donderdag 11 juni 2020, 10:00 - 11:00 uur
       Aanmelden

Added value en TCO voordelen van multi-sensor camera's

Inhoud: 

Tijdens dit webinar staan de multi-sensor camera's in de schijnwerper. Met de opkomst van data-driven security systems en smart cities, is de vraag naar multi-sensor camera's enorm aan het groeien. Waarom voegen deze camera's zoveel waarde toe? Dit type camera is specifiek ontwikkelt vanuit een Total Cost of Ownership (TCO) visie, wat ervoor heeft gezorgd dat multi-sensor camera's zeer kostenefficient zijn en praktisch toepasbaar zijn.

Content:

 • Geschiedenis
 • Wat is een multi-sensor camera?
 • Typen multi-sensor camera's
 • TCO concept
 • Adding value en TCO voordelen
 • Use-cases

Spreker: Erik Baeten, Business Development Manager A&E

Datum: 

 • Dinsdag 30 juni 2020, 10:00 - 10:45 uur
       Aanmelden
Webinar Companion mogelijkheden

Inhoud: 

Onlangs heeft Axis aangekondigd te stoppen met de productie van Axis Companion Line hardware. Vanzelfsprekend roept deze beslissing veel vragen op, want wat betekent dit nu voor jouw klant en voor jouwzelf als Axis Companion Specialist? Antwoorden worden gegeven in een webinar op 30 juni door Jeroen Dijkmans van Gunst.

We hebben veel scenario’s voorbij zien komen waaruit vragen ontstonden. Deze zijn gebundeld en zullen in de vorm van een interview behandeld worden. Wat is bijvoorbeeld de reden geweest om de stekker eruit te trekken, en hoe kan er nu een passend voorstel gedaan worden aan de klanten met een kleiner budget?

Spreker: Jeroen Dijkmans, Account Manager

Datum: 

 • Dinsdag 30 juni 2020, 14:00 - 14:30 uur
       Aanmelden

november

Axis Partner Webinar

Inhoud: 

 • Nieuwe producten & oplossingen
 • Technische tips
 • Nieuwe accessoires
 • Trending topics
 • Stopgezette producten (EOL)

Spreker: Enzo Claassen, Inside Sales Manager 

Datum: 

 • Dinsdag 1 december 2020, 14:00 - 15:00 uur Aanmelden
 • Donderdag 3 december 2020, 14:00 - 15:00 uur Aanmelden

Wel geïnteresseerd, maar niet in de gelegenheid? Meld je dan alsnog aan en bekijk de webinar later on demand terug!Axis-radaroplossingen in de praktijk

Inhoud: 

De radaroplossingen van Axis zijn gebaseerd op intelligente netwerkproducten die gebruikmaken van geavanceerde radartechnologie om gebieden 24/7 te beschermen en valse alarmen te verminderen. Dit webinar belicht de technische verschillen tussen de AXIS D2110-VE Security Radar en AXIS D2050-VE Network Radar Detector. Daarnaast worden enkele toepassingen toegelicht, evenals wat te overwegen bij het ontwerpen en installeren van radaroplossingen. 

Spreker: Edwin Brokke, Sales Engineer Benelux

Datum: 

 • Dinsdag 13 oktober 2020, 10:00 - 11:00 uur Aanmelden

ddddd

ddd


contact

Als u inhoudelijke of technische vragen heeft over webinars of Axis Communications Academy-training, neem dan contact met ons op.

Voor vragen over uw registratie kunt u contact opnemen met het volgende e-mailadres:
academy-benelux@axis.com

Frederic Rocher

Technical Trainer
E-mail: trainer-benelux@axis.com